kaikki kategoriat

Etusivu>Tietoa Meistä>Yrityksen yleiskuvaus

Yrityksen profiili


Elokuussa 1994 perustettu Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. sijaitsee Fuzhouchengin teollisuusalueella Wafangdianin kaupungissa Liaoningin maakunnassa. Sen pinta-ala on 100,000 m2 ja rakennusala on 50,000 m2, ja se on erikoistunut piparjuuren ja erilaisten seansoning-integroitujen elintarvikeyritysten tuotantoon, jalostukseen ja hallintaan. Tärkeimmät jalostustuotteemme ovat piparjuuri (hiutale, rakeinen ja jauhe), inkiväärijauhe, Kanpyo, sinappi eteerinen öljy, wasabijauhe, wasabipasta, curry ja aromikastike jne. Aasiaan, Eurooppaan, Amerikkaan ja Austrialiaan vietävät tuotteet jne. Samaan aikaan kotimarkkinamyynti kasvoi vuosi vuodelta .Haluamme tarjota korkealaatuista terveysruokaa maailmalle.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. omistaa 42 miljoonaa RMB kiinteää omaisuutta ja rekisteröity pääoma 30 miljoonaa RMB. Vuotuinen tuotantomäärä on 3000MT ja vuotuinen liikevaihto on 80 miljoonaa RMB.Yrityksellämme on edistyneitä tuotantolaitteita (kuten automaattinen kuivaus tuotantolinjajärjestelmä, vesijärjestelmä puhdistetun veden varmistamiseksi, mikroaaltouuni kuivauskone; sähkömagneettinen erotin, metallinilmaisin, jauhojen jyrsinkone , automaattinen pakkauskone, automaattinen täyttökone, tiivistyslaitteet, laminointikone, homogenointikone , sekoituskone, sinappiuutteen öljynpoistolaitteet jne.

Saimme sertifikaatin ISO22000: 2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER jne., Yrityksellämme on korkealaatuista teknistä ja hallintohenkilöstöä, joten istutuksesta, jalostuksesta lopputuotteiden myyntiin muodostamme täydellisen ketjun teollisesta rakenteesta. voi tehdä fysikaaliset, kemialliset ja mikrobiologiset testit, jotta voimme varmistaa hyvän laadun ja elintarviketurvallisuuden.Samaan aikaan prosessointitekniikkamme, tuotteiden laatu ja pakkauskriteeri jne. Toivomme, että tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita voi lisätä elämääsi paljon iloa ja terveyttä ja antaa enemmän ihmisten nauttia luonnollisesta mausta.


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Vuotuinen tuotantoVuotuinen tuotanto
Vuotuinen tuotanto

yli 10000 Mts

AsiakkaatAsiakkaat
Asiakkaat

lähes 100 maassa ja alueella

VuotuinenVuotuinen
Vuotuinen

Liikevaihto 50 miljoonaa dollaria

Kiinan vientimarkkinatKiinan vientimarkkinat
Kiinan vientimarkkinat

85% markkinaosuuksista

Globaalit vientimarkkinatGlobaalit vientimarkkinat
Globaalit vientimarkkinat

30 prosentin markkinaosuus

IstutusalueIstutusalue
Istutusalue

yli 20 miljoonaa neliömetriä

 • Piparjuuren raaka-aine
  Piparjuuren raaka-aine

 • Ammattimainen T & K-tiimi
  Ammattimainen T & K-tiimi

 • Pakkaustyöpaja
  Pakkaustyöpaja

 • Tuotantotyöpaja
  Tuotantotyöpaja