kaikki kategoriat

Etusivu>Uutta>yhtiön uutiset

TERVETULOA 2024

Aika: 2024-03-05 Osumat: 12

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. 

Tarjoaa parempaa palvelua.

Kuluneen vuoden aikana Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. on saavuttanut ilahduttavia tuloksia. Kiitämme vilpittömästi kaikkia yhteistyökumppaneita, tehtaan tuotantohenkilöstöä, T&K-kollegoita, etulinjan myyntihenkilöstöä ja jokaista työtoveria yhteisestä tämän päivän sadon saavuttamisesta.


Nykyään Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. on kehittynyt vuosisadan ajan, ja sen ydinteollisuudessa ovat piparjuuri- ja wasabituotteet sekä wasabin, sushietikan, sushi-soijakastikkeen, sake-, mirin-, curry- ja ramenin tuotanto ja jalostus. kastike jne. , kattava elintarvikeyritys, joka toimii kaikentyyppisillä mausteseoksilla, fermentoiduilla tuotteilla, syötämättömillä tuotteilla jne.

 

§ Läpäissyt ISO22000:2018 elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän, BRC, IFS, HALAL, KOSHER ja muut kotimaiset ja ulkomaiset viralliset sertifikaatit.


§ Muodosta pitkäaikaisia ​​strategisia yhteistyösuhteita tunnettujen tuotemerkkien kanssa, kuten Metro, Hema, Zhengxian, Black Eyed Bear, Ito-Yokado jne.


§ Tee yhteistyötä yli 30 huippuluokan lastenruokabrändin kanssa T&K:ssa ja tuotannossa.


§ Asiakaskattavuus yli 100 maassa ja alueella.

Vuonna 2024 Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. 

viettää 30-vuotisjuhliaan

    Viime vuosina olemme nähneet brändin juuria, sen liiketoimintaympäristön nousua ja kokonaisvaltaisen elintarvikeyhtiön voimakasta kasvua kotimaassa ja ulkomailla. Uusien tuotteiden innovaatioille sekä tutkimukselle ja kehitykselle on hämmästyttävät markkinat, jatkuvasti kasvava myynti on loistoa ja tuotteiden laatu on taidokkaasti valmistettu. Uutena vuotena,Tianpeng tuo varmasti ainutlaatuista charmia monilla aloilla.

Nerokkuus ja tarkkuus valmistus

Luonnollista herkullista ruokaa maailmalle


     30 vuotta ruokaan keskittynyt Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. on jo muodostanut täyden teollisuusketjun lähteestä pöytään.


§ Ryhmä ammattitaitoisia ja ahkeria teknisiä työntekijöitä tuotantolinjalla.


§ Tuoteinnovaatiotiimi, T&K-parannukset ja jatkuvat päivitykset.


§ Täysin automaattinen standardoitu tuotanto, ammattimainen laadunvalvonta koko ketjussa.


§ Omistettu istutusalue 31,500 10,000,000 eekkeriä, vuosituotanto 50,000 XNUMX XNUMX kg, tehdasrakennus ja varastoalue XNUMX XNUMX ㎡.


§ Erityistä elintarvikeketjua varten on perustettu erityinen T&K-osasto, fermentoitujen tuotteiden osasto, kasviuutteiden osasto, mauste- ja curryteollisuuden osasto...

Pitkäjänteisellä ammattitaitolla ja vilpittömällä omistautumisella tarjoamme luonnollista herkullista ruokaa maailmalle.

 


    Uusi luku uudessa vuodessa on alkanut. Uuden vuoden aikana Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. jatkaa nopeaa kehitystä, ottaa aktiivisesti käyttöön, juurtuu Dalianiin, katselee maailmaa ja lukitsee tulevan kasvuvauhdin.


Kuten aina, olemme sitoutuneet tutkimaan ruoka-alaa, antamaan jokaiselle tuotteelle tunteen Tianpengin laadun ja yrityskulttuurin missiosta, jatkamaan brändikonseptin "syöminen luonnollisesti" noudattamista, suunnittelemaan yksityiskohtia kekseliäästi ja pyrkimään tuomaan ainutlaatuinen kokemus jokaiselle asiakkaalle, mikä luo alalle suurempaa arvoa.

Verkkosivu: www.tianpeng-food.com

Sähköposti:[sähköposti suojattu]